fbpx

Debat publik mbi draft amendamentet e Kushtetutës së RM-së

Më 17 shtator të mërkurën 2014 me fillim prej orës 10 në GEM klubin në Çarshinë e Vjetër të Shkupit, Fondacioni Shoqëria e Hapur Maqedoni, Komiteti i Helsinkit, LGBTI Qendra për përkrahje, Koalicioni ‘Të drejtat shëndetësore dhe seksuale të bashkësive të margjinalizuara’ dhe Qendra Maqedonase për arsim evropian organizojnë debat publik mbi me draft-amendamentet e Kushtetutës së RM-së.

Në debat do të diskutojnë Svetomir Shkariq, Margarita Caca Nikollovska, Petar Goshev, Abdylmenaf Bexheti, Kire naumov, Koço Andonovski, Sllavço Dimitrov dhe Irena Cvetkoviq.

 

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close