fbpx

SIMO shpall konkurs për punësimin e 180 nëpunësve shtetëror

Qeveria e Republikës së Maqedonisë – Sekretariati për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit ka shpallur konkursin për punësimin e 180 nëpunësve shtetëror.

Në shpallje kërkohen 150 bashkëpunëtorë të rij me arsim të lartë dhe 30 referent më të rij me shkollë të mesëm.

Shpalljen publike të plotë mund ta shikoni në Agjencinë për punësim.

Lajme të ngjashme

Komentet

Back to top button