fbpx

Ristovski: Respektojm grevën, por duhet të sigurojmë vazhdimin e procesit mësimor

Zëvendësministri i arsimit Spiro Ristovski, theksoi se e repekton vendimin e SASHK për të bërë grevë, por në të njëjtën kohë vlerëojnë se është institucioni kompoetent i sistemit ai i cili duhet të sigurojë kushte për zhillimin e mësimit pa pengesa. Sipas tij kjo lloj greve do të ketë refleksione direkte nëse nuk sigurohen kuishte për procesin mësimor, do të ketë refleksione ndaj fëmijëve dhe një numri të madh të familjeve.

“Ata mund të bëjnë grevë edhe më gjatë se që është e zakonshme , por ne do të bëjmë përgatitjet në kushtet kur do të konstatohet se sa është e nevojshme ndërimi periodik i arsimtarëve me të cilët nuk do të ndalet procesi mësimor. Do të mundohemi të sigurojmë kontunuitet që të mos ketë ndikim negativ tek nxënësit”, tha Ristovski

Lajme të ngjashme

Back to top button