fbpx

UEJL, janë regjistruar gjithsejtë 1200 studentë

Rektori i UEJL-së Zamir Dika ka thënë se për këtë vit akademik në UEJL , prej të cilëve 800 në studime deridiplomike, 350 në master dhe 50 në doktoraturë.

“Do studioni në Universitetin ku standardet janë më të avancuara dhe më evropiane në rajon dhe mundë të them me krenari se janë të harmonizuara nga procesi i ashtuquajtur i Bolonjës sinonim ky i reformave më të thella të arsimit në Evropë”, thekson Dika.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close