fbpx

Avokati i popullit do të shqyrtojë nëse intonimi i himnit është ligjor

Avokati i popullit Ixhet Memeti këto ditë do të shqyrtojë nëse intonimi i himnit maqedonase në shkollën fillore në komunën e Aerodromit është ligjore dhe çfarë dobie kanë nxënësit nga kjo.

Siç bëhet e njohur, të hënë, me urdhër të Komunës pa dallim nëse jashtë është ftohtë apo nxehtë, nxënësit ne resht për dy do ta dëgjojnë himnin në 8 shkolla fillore derisa do të ngritët edhe flamuri kombëtarë maqedonas.

Himni do të intonohet çdo të hënë në orën 7.20 para oborrit të shkollës.

Kjo ide zbatohet vetëm në komunën e Aerodromit.

 

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close