fbpx

SASHK, Gruevski mundohet ta heq vëmendjen nga greva

Zgjedhjet në Sindikatën e Arsimit, Shkencës dhe kulturës janë edhe një vit e jo tani siç deklaroi Kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski, deklaroi kryetari i Sindikatës Jakim Nedellkov.

“Çfarë analiza bëjnë ato është punë e tyre. Puna jonë është ti mbrojmë interesat e anëtarëve tonë dhe kërkesat e tyre. Me keqardhje mund të them se deklaratat e këtilla të zyrtarëve qeveritar mund të shënohen vetëm si pikë negative. SASHK ka 35 mijë anëtarë dhe 87 përqind prej tyre janë deklaruar për grevë të përgjithshme. Kjo për mua është më e rëndësishme se deklarata e kryeministrit. Përveç kësaj zgjedhjet e SASHK do të jena pas më shumë se një viti”, deklaroi Nedellkov.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close