fbpx

Ja si shitet ndeshje futbolli (Video)

Gjyqtarë të futbollit akuzohen shpeshherë për favorizime skuadrash dhe trukime ndeshjesh dhe për ta vërtetuar diçka të tillë duhet të vinte kjo video nga Ekuadori.
Pak minuta para një ndeshjeje është filmuar mënyra se si gjyqtari numëronte paratë e marra për të favorizuar një prej dy skuadrave.
Kjo ka ndodhur në javën e 6-të të, në ndeshjen e Kategorisë së Parë LDU Loje-Mante.

Lajme të ngjashme

Back to top button