fbpx

Ja si duket Windows 9 (Video)

Kështu duket verzioni më i ri i Windows-it i quajtur “Win 9”.

Përpos shumë risive të reja si dhe përmirsimit të dukshëm në aspektin e sigurisë Windows 9 ka kthyer edhe menun “start” që nuk është në verzionin e mëparshëm të seris “8”.

Butoni Start është i ndarë në dy pjesë, në anën e majtë funksionon sikur në verzionet më klasike kurse në anën e djathtë ka fuksione tjera si risi për përdoruesit e këtij sistemi operativ.

Në vazhdim mund ta shihni në një video prej dy minutave se si duket ky verzion.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button