fbpx

Me gratë nuk duhet…

 

Me gratë nuk duhej diskutuar. Del gjithmonë i humbur. Në duart e tyre logjika kthehet në dyllë dhe përpunohet sipas qejfit. Duhej vetëm veprim – dhe pikë!

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button