fbpx

Qytetarët presin në radhë për “Mëngjesin në urë”

Kushtet e këqija të motit nuk ka penguar qindra qytetarë të marrin pjesë në “Mëngjesin në erë” që organizohet nga qyteti i Shkupit për të pestën herë me radhë.

image20

Në njërën dorë kuponin e ngrënies dhe në tjetrën qeset qytetarët qëndrojnë pranë urës së gurit dhe urës “syri”, për manifestimin “Mëngjesi në urë”.

image18

Lajme të ngjashme

Back to top button