fbpx

Vuajtja më poshtëruese

“Të jesh komik nga jashtë kur në shpirtin tënd luhet një tragjedi, kjo është vuajtja më poshtëruese dhe zemërimi më i thellë për njeriun…!”

Victor Marie Hugo ishte një dramaturg, poet dhe shkrimtar francez, i konsideruar si babai i Romantizmit si dhe një figurë dominuese në letërsinë franceze të shekullit XIX.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close