Për turistët baroku, për ne rrënojat (FOTO)

Filloi projekti për rekonstruimin e fasadave në disa objekte banesore në qendër të Shkupit. Sipas planeve, fasadat në rrugën ‘Nikolla Vapcarov’, ‘Makedonia’ dhe ‘Dimitrija Çupovski’ duhet të rekonstruohen me stil baroku.

Është parashikuar që të rekonstruohen vetëm pjesët e përparme të objekteve, ose ajo pjesë që duket nga sheshi dhe në rrugët frekuentuese.

Derisa pjesa e mbrapshtë mbeten në gjendje katastrofale, gati të rrënuara me shenja të mykut.

Stili barok, ndertesat

Stili barok, ndertesat

Stili barok, ndertesat

Stili barok, ndertesat

Lajme të ngjashme

Back to top button