fbpx

Autoritetet serbe pritet t’i dorëzojnë dosjet e shtatë personave

Autoritetet në Serbi pritet t’i dorëzojnë zyrtarëve në Shkup dosjet e shtatë personave që kanë bashkëpunuar me UDB-në jugosllave.

Gazeta “Slloboden Peçat” shkruar se i di emrat e personave të cilët kanë qenë bashkëpunëtorë të shërbimeve sekrete jugosllave, por se nuk do t’i publikojë për shkak se mund tu prishë imazhin personave.

Në këtë gazetë thuhet se bëhet fjalë për katër persona që kanë ndërruar tanimë jetë dhe tre që janë akoma gjallë, por se nuk i publikon pa i nxjerrë zyrtarisht Komisioni për Lustrim.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close