fbpx

Shumë fshatra dhe lagje pa energji elektrike

Qendra rajonale për mnaxhimin me krizn e Qytetiti t Shkupit informo se sot nga ora 8:30 deri në orën 14:30 pa energji elektrike do të mbeten shfrytëzuesit e fshatit Agino si dhe nga rrugët Ho Shi Min, Kraisdhka dhe Natanail Kuçevishki në komun e Butelit.

Pa energji nga ora 09.00 deri 15.00, do të mbetet pjesë e përdoruesve të fshatit Matka e Poshtme – vilat e Matkës, në komunën e Sarajit, nga ora 09.00 deri në orën 16:00, një pjesë e shfrytëzuesve të fshatit Lubosh, fshatit Batincë, fshatrat Cvetovë, Ellovë, Cërn Vërv, Aldinci, Pagarushë, fshatrat Koliçani i Epërm dhe i Poshtëm, fshatrat Draçevicë dhe fshati Vërtekicë të komunës Studeniçan, nga ora 09:00 deri 14:00, një pjesë e përdoruesve të rrugës Gavrill Lesnovski, Rruga e Brukselit dhe përdoruesit e rrugës të Sofjes të komunës Karposh në orën 10:00-15:00, pa energji elektrike do të mbetet një pjesë e përdoruesve të fshatit Svillara e Poshtme në komunën e Sarajit nga ora 12:00- 14:00, përdoruesit e rrugës të Sofjes, të Moskës, një pjesë e Bul. Brigada Partizane, rr. e Brukselit, pjesë e rrugës. Njegosheva dhe një pjesë e përdoruesve të rrugës Gavril Lesnovski në komunën e Karposhit.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button