fbpx

Rama iu tregon kinezëve Shqipërinë në hartë

Pas një fjalimi në Universitetin e Financave dhe Ekonomisë të Tianjinit, Kryeministri Edi Rama ka marrë edhe rolin e “mësuesit të gjeografisë”.

Ai nuk ka nguruar t’iu tregojë profesorëve kinezë se ku ndodhet Shqipëria si dhe pozicionin e saj të favorshëm gjeografik në rajon.

Gjatë fjalimit në Universitetin e Financave dhe Ekonomisë, shefi i qeverisë shqiptare iu është përgjigjur pyetjeve të studentëve kinezë.

“Fola për Shqipërinë e re, historinë e të ardhmen, vullnetin për ndryshim, Rilindjen që duam”, shkruan Rama në rrjetin social “Facebook”.

Më herët, gjatë fjalës së mbajtur në sallën e universitetit, Rama ka shprehur besimin se pavarësisht sipërfaqes dhe popullsisë së saj, Shqipëria përbën një përjashtim për Kinën.Pas një fjalimi në Universitetin e Financave dhe Ekonomisë të Tianjinit, Kryeministri Edi Rama ka marrë edhe rolin e “mësuesit të gjeografisë”.

Ai nuk ka nguruar t’iu tregojë profesorëve kinezë se ku ndodhet Shqipëria si dhe pozicionin e saj të favorshëm gjeografik në rajon.

Gjatë fjalimit në Universitetin e Financave dhe Ekonomisë, shefi i qeverisë shqiptare iu është përgjigjur pyetjeve të studentëve kinezë.

“Fola për Shqipërinë e re, historinë e të ardhmen, vullnetin për ndryshim, Rilindjen që duam”, shkruan Rama në rrjetin social “Facebook”.

Më herët, gjatë fjalës së mbajtur në sallën e universitetit, Rama ka shprehur besimin se pavarësisht sipërfaqes dhe popullsisë së saj, Shqipëria përbën një përjashtim për Kinën.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close