fbpx

Zyrtar i DAP arrestohet për marrje ryshfeti

Një i punësuar në Drejtorin për të Ardhura Publikë është arrestuar për shkak të marrjes së ryshfetit, informojnë nga MPB.

I.S (37) nga Shkupi akuzohet për dëshmi të rreme se ëdhtë inspektor i DAP dhe mashtrim, ndërsa gjykata i ka caktuar paraburgim në afat prej 8 ditëve.

Rastin e kanë paraqitur dy të dëmtuarit B.T dhe D.J nga Shkupi duke e akuzuar zyrtarin e DAP për mashtrim.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close