fbpx

Aksion policor në Bit Pazar të Shkupit

Në Bit Pazar momentalisht policia është duke ndërmarrë një aksion për largimin e shitësve të paligjshëm.

Janë larguar tezgat të vendosura në mënyrë jashtëligjore në trotuaret e bulevardit “Krste Misirkov” si dhe udhëkryqit në bulevardin “Goce Delçev”, deri tek tezgat të cilat shesin lule, në afërsi të xhamisë. Në tezgat në trotuar shiteshin veshmbathje dhe artikuj të tjerë  ndryshëm. Momentalisht policia është duke biseduar me shitësit e luleve të cilët tani për tani nuk janë larguar.

Lajme të ngjashme

Back to top button