fbpx

Aeroporti i Shkupit me sistem të ri për fluturime edhe kur ka mjegull

Vendosja e sistemit për navigacion satelitor, i cili do të mundësojë fluturim dhe aterim në aeroportin e Shkupit në kushte të mjegullës, është temë e mbledhjes së sotme që e organizon Agjencia për aviacion civil.

Për sistemin për navigacion satelitor në mbledhje do të debatojnë përfaqësues të EUROKONTROLL, Komisionit evropian dhe Agjencisë për navigacion satelitor pranë Bashkimit Evropian, si dhe përfaqësues të M-NAV, TAV Maqedoni dhe aviokompanitë të cilat duhet të operojnë në Maqedoni.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close