fbpx

Melodia e iPhone 6, këndojnë Justin Timberlake dhe Jimmy Fallon pa instrumente (Video)

Për ta bërë sa më madhështore ngjarjen e saj të shumëpritur, kompania Apple, kishte edhe një reklamë. Ajo është një bashkëpunim i Justin Timberlake dhe Jimmy Fallon.
Timberlake dhe Fallon, kanë bërë reklamën e re të serisë së re të iPhone 6 dhe 6 Plus.

Ata bëjnë një melodi, pa instrumente.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close