fbpx

Këmbimi i mallrave mes Maqedonisë dhe Kosovës shënon rënie

Gjatë vitit 2014 është vërejtur një reduktim i këmbimit të tregtisë mes shtetit Kosovës dhe Maqedonisë, ku eksporti është në rënie për 151. 7 milionë euro, krahasuar me vitin e kaluar.
Oda Ekonomike e Kosovës së bashku me atë të Maqedonisë, do të bëjnë përpjekje më të mëdha që të largojnë barrierat dhe problemet me të cilat, bizneset e të dyja shteteve po ballafaqohen. Gjithashtu, këto dy oda do të bëjnë përpjekje të mëdha edhe për implementimin e marrëveshjes së CEFTA-së. Kështu u tha gjatë takimit ku këto dy oda kanë nënshkruar memorandum bashkëpunim

Lajme të ngjashme

Back to top button