fbpx

Disa lagje dhe fshatra të Shkupit nesër pa energji elektrike

Shfrytëzuesit e fshatit Vizbeg, objektet e Eurobulls, Kvatra, Hisar turizëm, Blliv, Alman si dhe një pjesë e shfrytëzuesve të lagjes Fushë Tophanë, rruga “Bosnjë e Hercegovinë”, Momin Potok dhe objektet e Evropa 92, Sintek, Kolid Aneta, Medika, IGM Vratnicë, Asteka, Eurotehna dhe Cigllana në komunën e Butelit nesër prej orës 6:30 deri në orën 7:30 do të mbesin pa energji elektrike.

Prej orës 8:30 deri në orën 14:30 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e rrugëve “Ho Shi Min”, “Kraishka” dhe “Natanail Kuçevishki” në komunën e Butelit, ndërsa prej orës 9 deri në orën 15 shfrytëzuesit e rrugës “12 në fshatin Mirkovc, rrugët “Prashka” prej nr. 42 deri në nr. 52 dhe “Bukureshka” prej nr. 73 dhe rrethinën e saj në komunën e Karposhit si dhe nënrrugët “1”, “2”, “3”, “4”, dhe “5” në fshatin Gërçec.

Ashtu siç informon Qendra rajonale për menaxhim me krizat të qytetit të Shkupit, arsye për ndërprerjen e energjisë elektrike është kryerja e punëve të planifikuara në rrjetin distribues nga ana e ekipeve të SHA EVN Maqedoni.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close