Promovohet projekti “Rrjeti i organizatave qytetare për të dhëna të hapura”

Më 10 shtator 2014 me fillim në ora 9:00 në Gem klub në Shkup do të mbahet ngjarja promovuese e projektit “Rrjeti i organizatave qytetare për të dhëna të hapura”.

Fjalim do të mbajë Ambasadori i Britanisë së Madhe Charles Edmund Garrett, ndërsa më pas ngjarja do të fokusohet në vlerësimin e gjendjes, ndikimi dhe sfidat me të cilat ballafaqohen organizatat joqeveritare gjatë përdorimit të të dhënave të hapura në Maqedoni.

Projekti implementohet nga ana e Fondacionit Metamorfozis ndërsa është i përkrahur nga Fondacioni Open Knowledge.

Qëllimi i këtij projekti është ndërtimi i kapaciteteve të organizatave joqeveritare për promovimin e agjendave të hapura, nëpërmjet formimit të Shkollës për të dhëna të hapura-Maqedoni

 

Lajme të ngjashme

Back to top button