Velo fyen sërish: Myslimanët dhe Veriorët pjellin vetëm krim

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Nuk ja vlen te komentohet nje njeri si Ti por po me detyron. A e ke pyetur veten se PSE ndodhin keto pune ne keto vende.Sefbija nuk investoj asnjeher ne kosov se ishin sllav dhe e shtypi dhe e la kosoven ashtu si e la. Maqedonia nukinveston ne vendet shqiptare-muslimane leket tona i investon ne vendet maqedone-sllave jo muslimane o Ti. Qeveritaret e shqiperis qe kan qen gjithmon me shumic j… jo musliman e jo verior nuk kan investuar asnjeher ne keto vende por kan punuar si Serbet e si Maqedonasit e mandej shqiptari -musliman eshte i detyruar te miret edhe me disa pune qe as une nuk i arsyetoj por o TI kerkoje shkakun dhe kerkoj fajtoret. Nuk ka faj feja islame se ajo meson dhe keshillon mir te gjitha te mirat e kesaj bote i ke nga Allahu o Ti.