fbpx

Vidhen dokumente nga komuna Qendër

Rreth orës tre të mëngjesit persona të panjohur kanë plaçkitur barakën me numër 6 të komunës Qendër ku edhe ruheshe i gjithë dokumentacioni nga puna e Këshillit.

Ato kanë nxjerrë të gjitha kompjuterët para oborrit të barakës, por në atë moment ka mbërritur sigurimi dhe personat kanë ikur në drejtim të panjohur duke marrë me vete një valixhe me dokumente. Ende nuk dihet se cilat dokumente më saktësisht kanë qenë në valixhe.

Lajme të ngjashme

Back to top button