fbpx

Maqedonia figuron në hartën botërore me afro 300 deponi të egra

Nëse navigimi mund të ketë vështirësi në gjetjen e qyteteve në Maqedoni, në hartën botërore të deponive lehtë mund të gjendet 296 pika të deponimit të mbeturinave. Pjesa më e madhe e këtyre deponive të egra sipas hartës është në Shkup dhe rrethinë. Të dhënat e fundit për pastrimin e këtyre deponive në Maqedoni të paraqitura në hartë janë nga viti 2012. Atëherë në një aksion një ditorë  janë mbledhur 60 mijë metër kub mbeturina, ndërsa vlerësimi ishte se në vend ka 210 tonë mbeturina so dhe më shumë se një mijë deponi të egra.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close