fbpx

Gruevski: Urime Dita e Pavarësisë

Kryeministri Nikola Gruevski iu ka uruar të gjithë qytetarëve ditën e 8 shtatorit, dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë.

Gruevski tha se kjo është dita që paraqet realizimin e ëndërrave të shumë gjeneratave, të cilat jetuan me ëndërrën për liri dhe pavarësi.

Ai e cilësoi si një zgjidhje të zgjuar, atë që bënë qytetarët në vitin 1991″>1991, duke i thënë “Po” një referendumi për shtet të pavarur.

Nikola Gruevski, duke uruar këtë ditë, tha se ajo na fton për reflektim për të vijuar më tej në sfidat e demokracisë.

Lajme të ngjashme

Back to top button