fbpx

Nëna e Norës: A jeni të sigurt që do të jeni gjithmonë bashkë?

Ende nuk ka përfunduar buja e dasmës së Norës e Robertit. Edhe më tej ka gjëra që bëhen lajm.

Martesa e çiftit të njohur ka ndodhur pas tetë vitesh lidhje dhe dashuri, e cila megjithatë ka kaluar baticat e zbaticat e saj. E, këtë e di shumë mirë nëna e Nores, Suzana, e cila u ka drejtuar një pyetje publike Norës dhe Robertit.

Suzana pyet: A jeni të sigurte që do të jeni gjithmonë bashkë? Robert Berisha, tashmë dhëndër I familjes Istrefi, ka thënë se është shumë I sigurt që do të jetë gjithmonë pranë Nores. Bie pyetja: Pse po dyshon Suzana?

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close