Shkupi 2014: Rikonstruimi i dy ndërtesave do kushtojë 700.000 euro

Në qendër të Shkupit filloi ndërtimi dhe rekonstruimi i fasadave të tanishme, që të marrin stilin e barokut. Nga fotot që mund ti shikoni më poshtë, janë vendosur edhe skelet per të filluar punën.

Qyteti i Shkupit do ndryshojë pamjen në rrugët e “Nikola Vapcarov”, “Dimitrija Cupovski”, shtëpitë që ndodhen në rrugën “Rekord” dhe të rrugës “Maqedonia”.

Vetëm dy ndërtesa nga rruga Nikola Vapcarov, do kushtojë 700.000 euro dhe e gjithë kjo do finansohet nga buxheti i shtetit dhe jo nga kasa e qytetit të Shkupit. /Portalb

10637566_10203660235439199_1243921614_n

10656498_10203660235279195_1597750805_n

Lajme të ngjashme

Back to top button