Kur përpiqemi ta kontrollojmë dashurinë …

“Dashuria është një forcë e pakontrollueshme. Kur përpiqemi ta kontrollojmë atë, ajo na shkatërron. Kur përpiqemi ta burgosim atë, ajo na skllavëron. Kur përpiqemi ta kuptojmë atë, ajo na lë të ndjehemi të humbur dhe të hutuar”

Thënie nga Paolo Coelho, një nga shkrimtarët më të lexuar botërisht.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button