fbpx

Digjet mali në kufirin e Maqedonisë me Shqipërinë

Zjarrfikësit e Maqedonisë dhe Shqipërisë janë duke e lokalizuar zjarrin i cili është përhapur në pjesën kufitare së Qafës së Thanës, në kufizimin e Maqedonisë me Shqpërinë, lajmërojnë nga Drejtoria për mbrojtje dhe shpetim.|
Zjarri i madh ka shpërthyer në fshatin Tatesh të Maqedonisë dhe me ndihmën e erës ai është shpërndarë edhe në Shqipëri.

Ekipet e zjarrfikësve janë në terren por punën ua vështirëson vendi i cili nuk është i qasshëm.

Lajme të ngjashme

Back to top button