fbpx

Vizatime 3D që do t’ju befasojnë (Foto)

Me një zgjuarsi, duke përdorur dritën, hijen dhe këndet, vizatimet e tij mashtrojnë mendjen duke i bërë subjektet e vizatuara të dalin nga fleta e bardhë.

Didi thotë se “unë dua që vizatimet e mia të tregojnë një mesazh, ku sy ri mund ta gënjejë mendjen dhe t’ju bëjë që të besoni se ka dimensione që nuk janë atje me të vërtetë”.

Ai thotë se kur njerëzit shohin vizatimet e tij befasohen dhe dështojnë të kuptojnë saktësisht se ja ka dalë t’ju jap aty re pamjen 3D.


Lajme të ngjashme

Back to top button