fbpx

Asgjë përveç teje…

“Nuk shoh asgjë përveç teje gjithkund, dhe gjithçka tjetër është e parëndësishme për mua”

Thënie Fyodor Dostoevsky, ai ishte shkrimtar, eseist dhe filozof rus, ku ndër veprat e tij kryesore janë Krim dhe ndëshkim dhe Vëllezërit Karamazov.

Lajme të ngjashme

Back to top button