fbpx

Ndërron jetë “Mixha Bajram”

Sot pas një sëmundje të shkurtër ka vdekur aktori Ahmet Spahiu.

Aktori Spahiu ka lënë një bagazh të madh artistik me rolet e tij në teatër, film dhe televizion.

Roli më i popullarizuar së fundi, ishte i në Familjen Moderne, si Mixha Bajram. Varrimi i të ndjerit bëhet në varrezat e qytetit në Prishtinë në orën 17.

Lajme të ngjashme

Back to top button