fbpx

Shqipëria dhe Maqedonia me -2 në renditjen FIFA-s

FIFA ka publikuar renditjen e re të kombëtareve. Gjermania vazhdon të jetë lider i padiskutueshme. Argjentina, Holanda, Kolumbia dhe Belgjika janë në top 5-she.

Zvicra e shqiptarëve është në pozitën e nëntë, para Francës që është e dhjeta.

Shqipëria ka rënë poshtë duke u renditur vetëm në pozitën e 70-të. Edhe Maqedonia ka rënie për dy pozita, duke u renditur tani si e 76-ta.

Lajme të ngjashme

Back to top button