fbpx

Vetëm kush dashuron në këtë mënyrë…

“Vetëm kush dashuron pa pasur shpresa e njeh dashurinë e vërtetë.”

Thënie nga Pablo Neruda. Ai është një ndër poetët më të mirë të të gjitha kohërave. Emri i tij i vërtetë është Neftali Ricardo Reyes Basoalto ndërsa emrin Pablo Neruda e kishte emër artistik. Vjen nga Spanja dhe është fitues i çmimit Nobel për letërsi.

Lajme të ngjashme

Back to top button