Pogradec, seancë e përbashkët qeveritare mes Maqedonisë dhe Shqipërisë

Rama - Zaev
Pogradec më 15/12/2017 8:33

Zaev-Jotova: Ky vit veçanërisht i rëndësishëm për marrëdhëniet midis Maqedonisë dhe Bullgarisë

Zaev- Jotova
Shkup më 14/12/2017 20:35

Kanë përfunduar bisedimet mes Ahmetit dhe Zaevit për përbërjen qeveritare

Zoran Zaev dhe Ali Ahmeti
Shkup më 14/12/2017 16:30

Zaev: Janë të mundshme zgjidhjet për problemin me Greqinë dhe për integrimin në NATO dhe BE

Zoran Zaev
Shkup më 13/12/2017 14:38

Zaev: Sapo të ketë vendim për ministrat opinioni do të njoftohet

Zoran Zaev
Shkup më 13/12/2017 12:45

Gjykata Penale dhe e Apelit për të njëjtën ditë kanë caktuar seancë për rastin “Ryshfet”

Zoran Zaev
Shkup më 13/12/2017 11:37

Zaev paralajmëroi takim me partnerët e koalicionit për vendet e zbrazura në Qeveri

Zoran Zaev
më 12/12/2017 20:22

Thaçi: Kosova nuk ka asnjë çështje të hapur me Maqedoninë (VIDEO)

Zaev dhe Thaçi
më 12/12/2017 17:22

Veseli – Zaev: Kosovën e Maqedoninë i bashkon shumëçka, ndërsa autostrada i afron

Veseli - Zaev
Prishtinë më 12/12/2017 15:53

Emërimi i ministrit të Shëndetësisë, sot takohen Zaev, Ahmeti dhe Sela

Zoran Zaev(LSDM) - Ali Ahmeti (BDI) - Ziadin Sela (ASH)
Shkup më 12/12/2017 11:52