Sot në Shqipëri 14 vatra zjarri

Zjarr
Shqipëri më 17/08/2017 19:30

Nga zjarri u dogj një shtëpi e braktisur në Zhelinë

Nga zjarri u dogj një shtëpi e braktisur në Zhelinë
Shkup më 17/08/2017 14:35

Zjarr i madh në ishullin grek të Qefalonisë

Ilustrim
më 17/08/2017 8:53

Shqipëri, EC: 7 vatra zjarri në 24 orët e fundit

Ilustrim
më 16/08/2017 11:34

Greqia kërkon ndihmën e BE-së për shuarjen e zjarreve

Ilustrim
më 16/08/2017 8:38

Ndalesë e plotë për lëvizje në pyje vlen vetëm për Makedonski Brod dhe Çashka

Ilustrim
më 15/08/2017 19:41

Zjarret në Maqedoni, MPB ngrit padi penale kundër 5 personave

Ilustrim
më 15/08/2017 15:14

Për shkak të zjarreve, shpallet gjendje e jashtëzakonshme në Zakintos

Ilustrim
më 14/08/2017 16:46

QMK: Zjarret në Makedonski Brod janë shuar tërësisht

Zjarr
më 14/08/2017 14:46

Rekord në Portugali, 220 zjarre brenda një dite

Ilustrim
Bota më 13/08/2017 12:54