Ziadin Sela: ende nuk kemi vendosur a jemi për, kundër apo e bojkotojmë referendumin

Ziadin Sela
Shkup më 05/08/2018 21:13

Sela: Gjuha shqipe është anashkaluar në marrëveshjen me Greqinë si gjuhë zyrtare (Video)

Ziadin Sela
më 24/07/2018 13:08

Ja çfarë tha avokati i Ziadin Selës pas mbarimit të seancës së sotme ku u dënuan me burg të akuzuarit (VIDEO)

Shkup më 05/07/2018 12:19

Gjithsej 81.5 vjet burg për dhunuesit e Ziadin Selës në Kuvend (VIDEO)

Shkup më 05/07/2018 11:28

Nëntë të dënuarit për dhunën e 27 prillit do të shkojnë në burg, vendosi Gjykata e Apelit

Dhuna nëKuvend- 27 prill
Shkup më 02/07/2018 15:53

Jakimovski: Sela shpëtoi nga fakti se sulmuesit mendonin që kishte vdekur

Shkup më 02/07/2018 15:34

I njohur në publik si “shpëtimtari i Selës”, Abdylfeta Alimi doli nga paraburgimi

Shkup më 27/06/2018 20:37

Gjykata në Maqedoni dënoi me burg dy dhunuesit e Ziadin Selës

27 prill Kuvend
Shkup më 13/06/2018 10:52

Dy të akuzuar e pranuan fajin për dhunën ndaj Selës

27 prill Kuvend
Shkup më 11/06/2018 11:34

Sela dhe Kasami formojnë grup të përbashkët të deputetëve?

Shkup më 08/06/2018 0:38