Presidenti i përjetshëm i Malit të Zi përsëri favorit

Milo Gjukanoviq, në një tubim zgjedhor në Podgoricë
Mali i Zi më 14/04/2018 16:32

Rezultatet e para të zgjedhjeve në Serbi: Vuçiq po fiton bindshëm

Serbi më 02/04/2017 21:55

Nxehet procesi i zgjedhjeve presidenciale në SHBA

më 13/03/2016 21:00

Kroaci, Josipoviq dhe Grabar-Kitaroviq në rrethin e dytë të zgjedhjeve presidenciale

Kolinda Grabar-Kitaroviq dhe Ivo Josipoviq
Zagreb më 29/12/2014 9:37

Kandidatët vs Partitë!

Qytetarët të prirur të votojnë partitë pavarësisht kandidatëve!
Shkup më 13/03/2014 0:20

Gjithsejtë 3.624 mërgimtarë kanë aplikuar për të votuar në zgjedhjet presidenciale

Gjithsejtë  3.624 mërgimtarë kanë aplikuar për të votuar në zgjedhjet presidenciale
Shkup më 07/03/2014 12:54

50 euro dënim për secilin që vendos afishe në vend të ndaluar!

50 euro dënim për secilin që vendos afishe në vend jo adekuat
Shkup më 03/03/2014 20:58

‘Liderët shqiptarë inatin që kanë mes vete ta kthejnë kundër Gruevskit’

Vetëm të unifikuar shqiptarët mund të defaktorizojnë Nikolla Gruevskin dhe politikën e tij nacionaliste.
Shkup më 03/03/2014 12:48

Angellov dhe Vankovska nuk arritën 10 mijë nënshkrime, ranë prej gare!

Angellov dhe Vankovska nuk arritën 10 mijë nënshkrime, ranë prej gare!
Shkup më 02/03/2014 13:02