YouTube rrit masat kundër lajmeve të rreme

më 10/07/2018 17:40

Super lajm! Së shpejti do të mund të përdorni Youtube edhe kur jeni në aplikacionet tjera

më 29/06/2018 20:59

Çfarë është YouTube Music dhe sa kushton

më 19/06/2018 21:55

Adoleshentët po braktisin “Facebook”-un për “YouTube” dhe “Insta”-n e Zuckerbergut

Rrjete sociale
më 01/06/2018 22:00

YouTube sjell funksionin e tij të mesazheve në internet

më 27/05/2018 22:30

YouTube kufizime shtesë për videot me armë zjarri

më 22/03/2018 17:41

Jutjub i fshin të gjithë xhirimet e lidhura me ekstremistë dhe gjuhën e urrejtjes

më 14/11/2017 12:14

Youtube TV mësyn edhe televizorët “smart”

më 01/11/2017 16:42

YouTube mbyll kanalet me pagesë

më 22/09/2017 14:01