Bejli: Jam optimist për të ardhmen e Maqedonisë

Amasadori i SHBA-së në Maqedoni, Xhes Bejli
Shkup më 16/06/2018 15:58

Bejli: Zgjidhja e çështjes së emrit është pozitive për të dyja vendet dhe për rajonin

Amasadori i SHBA-së në Maqedoni, Xhes Bejli
Shkup më 07/06/2018 14:00

Shkup, sot nisi Simpoziumi dy ditor për menaxhim kulturor

Shkup më 05/06/2018 14:58

Bejli dhe Ganiu diskutuan për gjendjen aktuale të Komunës së Çairit

Shkup më 31/05/2018 19:16

Ambasadori Bejli: Parlamentet dhe deputetët do të duhet të jenë shembull i lidershipit (VIDEO)

Xhes Bejli dhe Talat Xhaferi. FOTO: AA/ Bekim Laci
Shkup më 29/05/2018 13:36

Bejli: SHBA do të ndihmojë edhe më tej Maqedoninë në procesin reformues

Amasadori i SHBA-së në Maqedoni, Xhes Bejli
Shkup më 19/04/2018 21:17

Bejli: Opozita aktive në Parlament e cila do të bisedon për ligje është kyçe për një demokraci

Amasadori i SHBA-së në Maqedoni, Xhes Bejli
Shkup më 11/04/2018 21:27

Bejli: Maqedonia ka mundësi reale që së shpejti të bëhet pjesë e NATO-s

Amasadori i SHBA-së në Maqedoni, Xhes Bejli
Shkup më 04/04/2018 13:45

Ambasadori Baily do të mban fjalim në Forumin e parë vjetor të kryetarëve të komunave

Amasadori i SHBA-së në Maqedoni, Xhes Bejli
Shkup më 13/03/2018 14:00

Bejli e kritikoi Këshillin e Prokurorëve Publik për konflikt interesi

Amasadori i SHBA-së në Maqedoni, Xhes Bejli
Shkup më 26/02/2018 13:59