Një jetë e kaluar me fjalën dhe për fjalën shqipe

Xhabir Ahmeti
më 19/09/2017 8:47

Prof.dr.Abdullah Zymberi: model për të rinjtë se si duhet të ruhet e të mbrohet gjuha shqipe

Xhabir Ahmeti
më 08/09/2017 16:14

PUSI (I)

Xhabir Ahmeti
më 05/09/2017 9:05

VETËM SHQIPEN S’KA KUSH E MBRON

Xhabir Ahmeti
më 29/08/2017 8:30

ZËVENDËSMINISTRI

Xhabir Ahmeti
më 22/08/2017 9:35

RRUGA DREJT HUMNERËS

Xhabir Ahmeti
më 08/08/2017 9:01

Deti si shteg e metaforë

Xhabir Ahmeti
më 25/07/2017 9:01