Doni të jeni më të veçantë se shokët në WhatsApp? Mësoni si të ndryshoni llojin e shkrimit

WhatsApp me 400 milionë përdorues
Bota më 21/10/2017 12:03

U ndatë nga i dashuri dhe ai ju bëri block në WhatsApp? Si ta kuptoni menjëherë

WhatsApp me 400 milionë përdorues
më 20/10/2017 12:16

Whatsapp krijoi opsionin e ri që do të tregojë nëse gënjeni

whatsapp- iphone
më 18/10/2017 21:10

WhatsApp, në 2018 telefonatat në grup

WhatsApp
më 18/10/2017 11:37

Kina e kufizoi WhatsApp, në territorin e saj

WhatsApp dhe Facebook
më 26/09/2017 11:16

WhatsApp po bën një ndryshim që mund të jetë shqetësues

WhatsApp
më 07/09/2017 21:38

WhatsApp me llogari të verifikuara (FOTO)

WhatsApp
më 29/08/2017 17:00

WhatsApp sjell risi të shumta dhe të nevojshme për miliona përdorues

WhatsApp
më 14/07/2017 12:52

WhatsApp sjell ndryshime të lezetshme, ja për çfarë bëhet fjalë (FOTO)

WhatsApp
më 10/07/2017 16:16

Funksioni i ri i WhatsApp sjell tërheqjen e mesazheve të dërguara

WhatsApp me 400 milionë përdorues
Bota më 11/06/2017 1:12