Dy djem nga Tetova e kanë pranuar fajin se kanë kryer vjedhje nëpër kisha

MPB Policia
Tetovë më 14/05/2018 12:36

Maqedoni, ja në cilat komuna plaçkitet më shumë

Vjedhje
Shkup më 11/05/2018 10:15

Ua ka këputur nga qafa zinxhirët e arit, i ka shitur në Shuto Orizare: Kapet hajduti 37 vjeçar

Vjedhje
Shkup më 10/05/2018 11:08

Vjedhje me vlerë prej 5.000 eurove në Xhon Kenedi

Vjedhje
Shkup më 02/05/2018 12:41

Policia arreston katër persona që kanë vjedhur pompa benzine, markete dhe barnatore

policia- mpb
më 22/04/2018 12:53

Tentim i ri për vjedhje në MIA

më 14/04/2018 13:12

Tetovë, në shtëpinë e një kurbetçares janë vjedhur gjësende me vlerë prej 10.000 euro

Vjedhje
Tetovë më 26/03/2018 11:36

Kallëzime penale kundër katër personave për vjedhje dhe trafikim me armë

Policia e Maqedonisë
më 18/03/2018 13:38

Në Tetovë është grabitur një barnatore

Vjedhje e rëndë në Shkup
Tetovë më 16/03/2018 14:57

Është kryer vjedhje në një shitore të teknikës së bardhë në Shkup

Vjedhje
Shkup më 07/03/2018 12:30