Një qytetar i Shkupit hynte në firma dhe vidhte çantat e të punësuarve

Hajduti ka hequr rrjetin e metaltë nga dritarja dhe e ka kryer vjedhjen.
Shkup më 12/07/2018 12:46

Një burrë është plaçkitur në “Aradhat Partizanese”

Shkup më 01/07/2018 14:29

Kjo është zyrtarja e MASHT’it që u kap në Bruksel duke vjedhur

Prishtinë më 01/07/2018 11:28

Një zyrtare e lartë e Ministrisë së Arsimit kapet duke vjedhur në një dyqan në Bruksel

Bruksel
më 30/06/2018 14:35

Një person ka dashur ta plaçkit një shtëpi në Gostivar, është vërejtur nga një grua

Hajduti ka hequr rrjetin e metaltë nga dritarja dhe e ka kryer vjedhjen.
Gostivar më 24/06/2018 15:15

ASH-ja shpreh shqetësim lidhur me rastet e shumta të vjedhjeve nga personat e armatosur në Tetovë

Tetovë më 18/06/2018 22:34

Vjedhje me kallashnikov në Tetovë

Vjedhje
Tetovë më 08/06/2018 23:26

Dy djem nga Tetova e kanë pranuar fajin se kanë kryer vjedhje nëpër kisha

MPB Policia
Tetovë më 14/05/2018 12:36

Maqedoni, ja në cilat komuna plaçkitet më shumë

Vjedhje
Shkup më 11/05/2018 10:15

Ua ka këputur nga qafa zinxhirët e arit, i ka shitur në Shuto Orizare: Kapet hajduti 37 vjeçar

Vjedhje
Shkup më 10/05/2018 11:08