Mashtrues dhe të mashtruar nga Ballkani – punësimi ilegal në Gjermani

Punëtorë
Shkup më 03/02/2018 12:20

Legalisht nga Ballkani në Gjermani

Shkup më 02/02/2018 10:06

Nëse doni të aplikoni për vizë amerikane, këto rregulla duhet t’i dini patjetër

më 11/01/2018 23:45

“Express”: Në listën e zezë amerikane 37 shqiptare, tre nga Maqedonia

më 09/01/2018 22:15

Ambasada Amerikane ka 5 këshilla të rëndësishme për aplikuesit (VIDEO)

Llotaria amerikane
më 16/11/2017 21:04

Masa e re e BE-së, vizë apo kontroll ndaj udhëtarëve të Maqedonisë?

Bashkimi Evropian
Shkup më 26/10/2017 0:01

Ia nisi aplikimi për Lotarinë Amerikane, lista e profesioneve që favorizohen

Llotaria amerikane
më 19/10/2017 17:48

Amerika dhe Turqia prishin marrëdhëniet: ndalin dhënien e vizave!

më 08/10/2017 23:34

Hapet programi i viza lotarisë për vitin 2019, mund të aplikoni

Lehtësime në procesin e aplikimit për viza për në SHBA
Shkup më 02/10/2017 12:26

Amerika ‘hap dyert’ për shqiptarët, ja llojet e vizave që jepen!

më 09/09/2017 13:29