Arrihet marrëveshja për njohjen e lejeve të drejtimit të automjeteve mes Maqedonisë dhe Gjermanisë

Leja për vozitje
Shkup më 17/02/2018 12:31

Toyota tërheq mbi 181 mijë automjete nga Kina

Toyota
më 04/02/2018 13:45

Vetura që ngasen në krahun e majtë, ja arsyeja!

Botë më 03/02/2018 16:33

Ligji i ri për veturat në Shkup, Ministria e Mjedisit do t’i definojë etiketat ekologjike për veturat

Për automjete më të vjetra do të paguhet më shumë regjistrimi
Shkup më 29/01/2018 11:12

Supermakina e re e Putin, gati në maj

më 24/01/2018 19:45

Pasardhësi i Lamborghini Aventadorit vjen në versionin hibrid

më 23/01/2018 18:00

Rriten shitjet e veturave në Evropë

më 17/01/2018 15:54

Maqedoni, po përgatitet ligj i ri për veturat

Shkup më 15/01/2018 15:21

Automobili elektrik i Tesla, thyen rekord të ri në SHBA

më 03/01/2018 20:00

Kështu mund të duket Lada Niva i ri

më 30/12/2017 13:19