Përfundimisht është Maqedonia Veriore, dhe jo veriu i Maqedonisë

Shkup më 20/06/2018 16:52

Kundërspin: Dinjiteti që moti është vënë në dyshim nga politikanët e korruptuar

më 18/06/2018 17:25

Porositë e kryetarit të Partisë Popullore Evropiane, Zhozef Dol për VMRO-DPMNE-në

Nga takimi i liderit të VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski me kryetarin e Partisë Popullore Evropiane, Zhozef Dol, në janar (2018) Foto: Printscreen
Shkup më 06/06/2018 14:35

Edhe këtë verë Liqeni i Ohrit nuk do të mund të përdorë kolektorin

Struga, Struge, Oher, liqen, plazh
Shkup më 05/06/2018 22:46

Komuna e Ilidenit u bë me kontejnerë për seleksionimin e mbeturinave

Shkup më 30/05/2018 22:53

Nuk është zvogëluar tatimi për kompanitë e vogla

Shkup më 30/05/2018 22:40

Intervistë me kryetaren e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi: punojmë për të përmbushur premtimet (VIDEO)

Teuta Arifi
Tetovë më 25/05/2018 13:10

Intervistë me kryetarin e Komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari: do të ketë investime nga diaspora dhe vendi (VIDEO)

Fatmir Dehari
Shkup më 24/05/2018 12:05

Intervistë me kryetarin e Komunës së Çairit, Visar Ganiu: realizimi i disa projekteve, nuk varet nga ne (VIDEO)

Shkup më 23/05/2018 14:45

Akoma nuk ka ligj për shfuqizimin e masave të lustrimit

Shkup më 23/05/2018 10:09