Venera Lumani merr propozimin për martesë në një ditë të veçantë për të

Lindi dhe Venera
më 17/06/2018 15:55

Venera dhe Lindi betohen përgjithmonë (VIDEO)

Lindi dhe Venera
më 12/03/2018 14:56

4 vjet bashkë, ja çfarë thonë Venera dhe Lindi kur iu përmendet martesa

Lindi dhe Venera
më 11/02/2017 19:43

Venera dhe Lindi sapo kanë zbuluar surprizën e verës

Lindi dhe Venera
më 06/07/2016 21:33

Venera Lumani: Shtatzënë? Ja cili është plani për “fëmijët” e mi

më 13/03/2016 12:57