Mëngjes, pas dreke apo në darkë, kur është koha më e mirë për të vrapuar

më 17/06/2018 12:09

Sekreti i një trupi perfekt?! Ja si të ushqehesh dhe të ushtrohesh sipas fizikut që ke!

më 12/06/2018 21:30

Për zemër e pamje rinore ushtroni pesë herë në javë!

Bota më 23/05/2018 1:30

Ramazani dhe fitnesi: Si t’i mirëmbani muskujt dhe forcën

më 16/05/2018 19:17

Dëmi që ia bëni vetes nëse ushtroni dhe nuk pini ujë

Bota më 29/04/2018 18:30

Cilat janë ushtrimet që femrat duhet t’i shmangin në palestër që të mos u bëhet trupi “si djalë”?

më 20/04/2018 20:04

Si të stërvitemi dhe të krijojmë një ‘palestër’ në kushte shtëpie (FOTO)

më 29/01/2018 16:02

Ja si të marrim rezultate maksimale nga stërvitja në palestër

më 13/01/2018 18:45

Përfitimet shëndetësore që i sjellin ushtrimet fizike në shëndetin mendor

më 20/12/2017 22:07

18 këngët që do t’ju japin edhe më shumë energji gjatë vrapit!

më 04/12/2017 18:35